Odabir jezika

Style cnahger

Top meni za hrvatski

Search

Naši principali

Održiva budućnostVrhunskim obrazovnim programima, te izvrsnim predavačima, svojim polaznicima pružamo znanja koja im uvelike pridonose kako poslovnom, tako i osobnom napretku. Stečena znanja mogu koristiti odmah po završetku pojedinog smjera, no ista mogu i kontinuirano nadograđivati. Samim tim pružamo im mogućnost da budu korak ispred konkurencije.

Projekti u izradiTrenutno radimo na sustavu za online učenje (e-learning), kojim želimo pružiti mogućnost edukacije i polaznicima iz najudaljenijih krajeva.

Naša misijaNaša misija je svakom polazniku pružiti vrhunsku edukaciju, te ga osposobiti za buduće zanimanje. U suradnji s velikim brojem tvrtki, koje su prepoznale naše školovanje/edukaciju, dva najbolja polaznika iz svakog smjera dobivaju pismo preporuke, koje im omogućuje lakše zaposlenje.

Naša vizija

Osnovna i struktura

Povijest

Novosti i događanja

Trendovi na tržištu rada

Trendovi na tržištu rada

Tržište rada pokazuje nove trendove. Usred turističke sezone povećava se nezaposlenost, dok će ..

Ukidaju se radne knjižice

Ukidaju se radne knjižice

Klasične radne knjižice u koje se upisivalo zvanje o završenom školovanju u  1/2013. godine se ..

Što je online učenje, e-učenje i učenje na daljinu?

Što je online učenje, e-učenje i učenje na daljinu?

Online učenje možemo definirati kao izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunika..

Što je cjeloživotno učenje?

Što je cjeloživotno učenje?

Chris Galvin, glavni menadžer u Motoroli kaže: “Motorola ne želi više zapošljavati inženjere..

Što je online učenje, e-učenje i učenje na daljinu?

Što je online učenje?Online učenje možemo definirati kao izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. U slobodnom prijevodu, to znači da je to učenje koje se odvija preko računala, za koje vam je potreban internet i u mogućnosti se da učite s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Mogu se odvijati putem pisanog teksta, govora, videa ili testova. Mnogi nemaju vremena za dodatne tečajeve zbog posla, fakulteta i drugih obveza. Stoga je ovo izvrsna prilika koja vam omogućuje stjecanje znanja iz vlastitog doma. Tijekom cijelog učenja ste u interakciji sa svojim predavačem. Ovakav način usvajanja znanja najčešće će vam pružiti razna informatička učilišta, škole stranih jezika ili određene obrazovne ustanove koje mogu naplaćivati svoje usluge te na kraju tečaja dobijete certifikat. 

 

Prednosti online učenja

Na internetskim stranicama pojedinih pružatelja takvih usluga će vam pisati je li možete pristupiti besplatno ili trebate platiti određeni iznos. No, i ako nemate novca naći ćete mnoge besplatne stranice koje vam mogu pomoći da usvojite novu vještinu. Prednost ovakvog učenja je to što možete sami izabrati područje koje vas zanima. Sve ono što ste htjeli, sada imate priliku naučiti. Prednosti e-učenja su brojne. Često takvi tečajevi omogućuju polaznicima nadoknađivanje gradiva koje su zbog obveza propustili, što je, u pravilu, najveći problem kod standardnih tečajeva. Također, polaznicima se omogućuje da uče vlastitim tempom, na mjestu i u vrijeme koje im odgovara. Uz učenje na način koji im najviše odgovara, korisnike se potiče na učenje s multimedijskim sadržajima te vježbu znanja kroz korištenje brojnih audio, video, tekstualnih, slikovnih i multimedijskih materijala.