Odabir jezika

Style cnahger

Top meni za hrvatski

Search

Naši principali

Održiva budućnostVrhunskim obrazovnim programima, te izvrsnim predavačima, svojim polaznicima pružamo znanja koja im uvelike pridonose kako poslovnom, tako i osobnom napretku. Stečena znanja mogu koristiti odmah po završetku pojedinog smjera, no ista mogu i kontinuirano nadograđivati. Samim tim pružamo im mogućnost da budu korak ispred konkurencije.

Projekti u izradiTrenutno radimo na sustavu za online učenje (e-learning), kojim želimo pružiti mogućnost edukacije i polaznicima iz najudaljenijih krajeva.

Naša misijaNaša misija je svakom polazniku pružiti vrhunsku edukaciju, te ga osposobiti za buduće zanimanje. U suradnji s velikim brojem tvrtki, koje su prepoznale naše školovanje/edukaciju, dva najbolja polaznika iz svakog smjera dobivaju pismo preporuke, koje im omogućuje lakše zaposlenje.

Naša vizija

Osnovna i struktura

Povijest

Novosti i događanja

Trendovi na tržištu rada

Trendovi na tržištu rada

Tržište rada pokazuje nove trendove. Usred turističke sezone povećava se nezaposlenost, dok će ..

Ukidaju se radne knjižice

Ukidaju se radne knjižice

Klasične radne knjižice u koje se upisivalo zvanje o završenom školovanju u  1/2013. godine se ..

Što je online učenje, e-učenje i učenje na daljinu?

Što je online učenje, e-učenje i učenje na daljinu?

Online učenje možemo definirati kao izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunika..

Što je cjeloživotno učenje?

Što je cjeloživotno učenje?

Chris Galvin, glavni menadžer u Motoroli kaže: “Motorola ne želi više zapošljavati inženjere..

Trendovi na tržištu rada

Trendovi na tržištu radaTržište rada pokazuje nove trendove. Usred turističke sezone povećava se nezaposlenost, dok će se poslije nje, u rujnu, pojaviti potražnja za prodavačicama, njegovateljima starijih osoba, radnicama u industiji ljepote i hortikulturi. Očekuje se sve više oglasa za honorane, privremene poslove, a nezaposlenima se savjetuje širenje vidika izvan poslova vezanih uz stečenu struku, te prekvalifikacija. "U situaciji u kojoj se mi sad nalazimo mnogi bi mogli razmisliti i o tome da se uz neku kraću prekvalifikaciju osposobe i za takve poslove. Možda da to bude privremeno riješenje, a kome se svidi može biti i trajno", rekli su stručnjaci.

Izvor: dnevnik.hr - Nova TV