Obrazovni centri

Slavonski Brod

Općenito

U samom centru grada nalazi se Obrazovni centar E-NAUČI.ME Slavonski Brod. Naša škola radi još od 2011. godine i u naše učionice ušlo je gotovo 300 polaznika. Otprilike isto toliko njih, ali tada već kao dizajnera, servisera, programera, administratora, knjigovođa ili managera je sa svojim diplomama, novim znanjima, vrijednim poznanstvima i znatno većim samopouzdanjem izašlo od nas.

Sa mnogima smo u kontaktu i danas. Svim polaznicima uvijek stojimo na raspolaganju za sva eventualna pitanja, traženje novih poslodavaca, preporuke i uspostavljanje boljih odnosa na postojećem radnom mjestu i veselimo se svakom njihovom uspjehu kao da je naš!

Visoka kvaliteta obrazovnih smjerova i predavanja, vrhunski predavači, individualni pristup polaznicima, suvremena oprema na kojoj se vrši edukacija i poslovni uspjesi naših polaznika najbolje su reference da nam se obratite s povjerenjem.

Posjetite nas na adresi Ul. Ljudevita Gaja 11, ili nam pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i pitajte sve što vas zanima o programima koje nudimo. Na raspolaganju Vam stojimo i u radno vrijeme referade na telefonu 035/400-30, te cijeli dan na mobitel 091/4455-555. Uložite u svoje znanje - upišite jedan od E-nauči.me obrazovnih programa u Slavonskom Brodu ili online.

Opširnije:Slavonski Brod

Online

Ovo je tekst o online edukaciji